cause I had a bad day

ÅHHH
ÅÅÅH
ÅÅHH

Finns både bra och dåliga saker med dagen, men de dåliga överväger de bra...
Bra saker:
började klockan 12.40
slutade klockan 14.45
träningen gick helt okej
vi han med bosöbussen och slapp gå från rudboda
god mat på bosön
mitt powerpoint arbete blir jättebra

dåliga saker:
Någon började borra i mitt hus imorse när jag skulle sova
fick tillbaka matteprov som borde gått bra, men skolan har dock ett fucking solsystem
en av mina favoritlärare slutar tydligen efter jul
tova flyttade hem idag
efterrätten på bosön var slut
vaknade med sjukt ont i ryggen, något som varat hela dagen
mina benhinnor har börjat värka en smula

ja vill ja jullov och jag har totalt 10 riktiga skoldagar kvar!

/ Anna
/ Anna


29/11

hej!
min helg blev inte alls som planderad, ovanligt att jag skriver det va ?
jag har sovit väldigt få timmar pga mitt hostande, verkligen de värsta som finns.
När jag kom hem från skolan i torsdags  kände jag mig sämre än någonsin, så det blev ingen skola för mig i fredags, känns tungt att jag missar så mycket nu, panik!
Oscar kom hit på kvällen eftersom att jag redan smittat honom, vi åt bj och en massa godis och myste bara med massa filmer hela kvällen.
I lördags sålde vi lotter, lagade mat, bakade pepparkakor, och gick på bio - harrypotter! jag grinade tillochmed till den.. illa.
Igår mötte jag felicia, vi gick ner till hallen och kollade fotbollscup. Efter den gick jag till johan, och han fick sin present. Var där i nån timme, innan jag gick hem och gjorde mig iordning. Kvällen avslutades på mongolian, och hemma i soffan framför ensam mamma söker med oscar.
/E

Belief make things real. Make things feel, feel alright
Belief makes things true, things like you, you and I.

wohoooooo

Idag har varit en helt fantastisk dag. Jag vaknade klockan halv 12, sedan har jag hunnit med att träna och även att tittat på alvin och gänget med Linnea. En riktigt bra film!
JULLOV!
 
/ AnNA                                                   

glöm aldrig bort att uppskatta dina vänner

Saknaden efter dig är till och från otroligt stor, samtidigt inser jag mer och mer för varje dag hur mycket du betyder för mig. Your simply the best!  
/ Anna

fredahhhhh

Veckan har varit en av de sämsta på länge faktiskt. Min käre vän Tova flyttar hem på tisdag av vissa anledningar och det suger verkligen. Var ett sjukt jobbigt besked och har givit flera tårar. Nu idag har jag haft myskväll tillsammans med Anna, Christina, Emma och så var även Tova med en stund. Var mysigt och jag gillar verkligen tjejerna ♥♥♥

lite lite lite fail bild men ja...
/ Anna


28/11 - 08 !

Hemsk dag, satt och grina hela historian för att jag var så torr i halsen att de inte gick att svälja, eller hosta så tårarna bara spruta, ashemskt! Mår verkligen inte bra, men ska vila lite och åka iväg och dansa ändå sen .. !
Tänker inte blogga på ett tag nu för jag har ganska fullt upp, imorgon blir det modevisning med ida, våra mammor ska gå .. hehe skämmas blir ..... eller ? sen på Fredag ska jag hem till johan och gratulera honom, på Lördag ska jag va med oscar och på söndag också för då firar vi 2 år tillsammans. Helt sjukt !
/E

Tiden har gått så sjukt snabbt, men jag ångrar ingenting utav det.
Jag är så jäkla kär i dig, och jag älskar dig nåt så fruktansvärt.
Du är allt och lite till ! (L)


Because, I can see it in youre eyes


20/11

Kom hem runt 12 igårkväll, jag och felicia åkte till adam där även ogge och oscar var, satt där och tjöta ett bra tag innan vi gick dom 50 milen till awake, som verkligen ligger på andra sidan forshaga, där vi spenderade resten av kvällen med rundpingis och kortspel.
Idag startade jag dagen med ett riktigt one tree hill marathon, underbart ! kan sitta och se samma säsong om och om igen. Nu ska jag städa iordning på mitt rum, innan jag möter johan för att fota lite.
Kvällen och natten spenderas hos oscar :)
/E

vill ha just nu ;


(L)

Att vara sjuuukt trött på morgonen, resulterar i att ha tröjan ut och in hela dagen .. Tur att jag har bott i min vinterjacka all day looong, mysi :*
Mitt hjärta är påväg hit för att tillbringa natten här, tredje gången denhär veckan. gillas !
& mitt nya lördagsgodis är apelsiner, ska hoppa över dedär onyttiga ett tag. good luuuckkk (Y)
sovmorgon imorn också !!!!!!!!!!

Enligt nästan alla kan man ju inte vara kär i någon i mer än ett år,
men då kan jag lova att jag är ett undantag.
Kärleken till dig växer för varje dag som går.
(L)



18/11

jobbig, och seg dag !
tog en tidigare buss imorse, för att jag skulle kolla ryggen.
sen var det världens längsta lektion som typ tog död på min tomma mage, (försov mig igen, och hann inte slänga i mig frukost) men jag och annie satt och nörda robot unicorn hela lektionen .. hehe !
sen åt jag typ 50 pannkakor, och jobbade arslet av mig på mediekunskapen, sen vare historian, sov skrattade och friade till shewas om vartannat, haha herre ..
nu är jag hemma, och jag kan ju säga att denhär dagen inte varit något bättre än igår. såg att dom hade halva priset i hela affären på bikbok nu, och jag som vill ha typ allt därinne, nej de förstörde hela min kväll, nu vill bara krypa ner under mitt varma täcke och sova !
Imorgon ska jag va med felicia, på lördag ska jag träffa ida som jag inte träfat på huuuur lääänge som helst, blir görbra ! /E

inte okej

Idag är det inte meningen att jag ska leva alltså!
jag försov mig imorse, och det hade johan också gjort så jag fick åka själv till skolan. Jag åker in till stan efter skolan för att jag ska köpa ringar som jag verkligen bestämt mig för att köpa, (har funderat i tre dagar) och då var dom självklart slut. skrev till oscar och fråga när han skulle åka hem, och det visade sig att vi skulle ta samma buss, men nej då missar han den så jag får åka själv igen. Sen kom jag inte av bussen, så jag fick åka med en station extra och sen gå 6271627 mil extra för att möta johan som tydligen hade stått och väntat på mig.
Sen kom jag hem och var skithungrig, och när jag öppnar kylskåpet så gapar det bara tillbaka, skittomt ! så nu har jag ätit ett jävla knäckebröd.
& sen vill jag bara utrota varenda kille på hela jorden, seriöst alltså ! jag ska försöka.
nej nu ska jag och kaffekoppen förflytta oss till soffan och the hills. dans sen !
/E

Johan: men vilken idiot ställer sin cykel här ?
ja det var nån idiot som ställt kvar sin cykel mitt på cykelbanan, undrar fortfarande vem de kan va ....

skolan en mördare?

sjukt mycket i skolan nu...
Torsdag: Samhällskunskapsprov
Fredag: Matteprov
Måndag: Datakunskapsprov, Naturkunskapsredovisning
Tisdag: Engelskaläxa
Onsdag: Naturkunskapsdebatt

Jag måste säga att jag faktiskt längtar efter jullovet. Känner dock att jag har goda förutsättningar till att lyckas på provet på torsdag men får la se. Måste ändå tillägga att jag fick MVG på mitt naturkunskapskursprov. Jag är sjukt nöjd! Också går träningen jättebra och det gillar vi!

/ Anna


.

Jag är chockad.
Att jag, en tjej med världens sämsta självförtroende, som inte ens kan säga ett enda positivt ord om migsjälv.
Att jag som alltid går runt och är avundsjuk på alla domdär ''perfekta'' tjejerna som jag anser har allt man kan önska sig, medans dom går och är avundsjuka på mig för att jag tydligen har något som dom saknar.
Det känns så jäkla skönt att plötsligt få något sånt bevisat för sig.
/E

14/11

Johan & jag såg streetdance & what happens in vegas igår, samtidigt som vi åt oss tio kilo tyngre på både godis, och mat. Filmen va sjukt bra, men det kanske beror på att jag själv älskar att dansa, och sitter typ och gapar mig igenom såna filmer, för att dom är så jäkla bra på det dom gör! sitter och spelar sönder låtarna i filmen nu också
Idag blir det bara fika med några ur släkten som kommer hit, och sen ska jag plugga lite på redovisningen som jag skjutit framför mig i tre veckor nu, men imorgon smäller det !
längtar efter min pojk också, men det blev inte riktigt som han tänkt sig så tyvärr så kommer han hem för sent för att träffa mig ikväll .. typiskt!
/E

En av favoriterna, sjukt vilken adrenalinkick jag får.
Precis som när man dansar.



seriöst vad är diagnosen på oss två ?!

en fantastisk lördag? njaaaa

Idag har jag gjort något helt underbart fantastiskt kul, jag har pluggat i hela SEX timmar!! tyvärr läste du rätt. Var 100 år efter i matte och nu har jag kommit ikapp till provet kommande fredag, och sedan ligger ett helt underbart samhällskunskapsprov på torsdag och väntar.

Kan i alla fall glädja mig själv med att tyskaprovet igår gick bra. Nyss var jag ute och sprang och hoppa, det gick ju faktiskt också bra och Ikväll ska jag till Gustav och göra något av denna dag. Tjao.


Bilder från när elin var här

Och så är min käraste bamse sjuk och jag saknar henne!
/ ANNA


12/11

Inställd lektion idag, så slutade kvart över 3 istället för 5, gött! Boxning i 1,5 timme på gympan, sjukt jobbigt men också väldigt kul. Dock var jag ju inte så bra på de, träffade shewas i axeln, plus att jag petade henne i ögat .. ja lyckat (y) Har världens största blåsa i läppen, och jag har råkat bita i den så mycket idag också att hela underläppen är förlamad, och jag kan inte stänga munnen, herre !
Nu är helt slut så jag tänker lägga mig i soffan och böla till allt för min syster för 77873172637 gången, innan jag går och lägger mig. Möter upp Ida för en dag på stan imorn, och sen blire mys med johan på kvällen :)
/E

Favorittröjan är på, och nu går jag och kletar på en ansiktsmask !



ge mig helgggggggggg I need it

Igår vart det bio med klassen. Vi var på den svenska skräckfilmen 'psalm 21'. Tycker inte filmen var något vidare faktiskt, men gick att titta på. Lite läskig, men inte som jag trott innan. Idag är det torsdag vilket nästan betyder fredag vilket betyder helg! Denna vecka har gått snabbt, och imorgon är det 5 veckor till jullovet, 6 veckor till julafton och 7 veckor till nyårsafton! Dock kan jag inte säga att denna dag varit den bästa, nixnix. Även om träningen gick över förväntningarna!
Imorgon byter jag mattegrupp, frågan är dock till vilken lärare, och också ska jag ha tyskaprov. Och i förrgår fick vi tillbaka bokraporten i svenskan: MVG-, jag är helnöjd!

/ Anna

(L)

Du betyder världen för mig,
alltid med & aldrig utan dig !


bästa!

Spenderade Lördagen i stan med Anna
& kvällen avslutades fint och alldeles hypert tillsammans med johan. 
sjukt bra är ni! 



'james blunt

Sitter här och lyssnar på James Blunt. Var länge sedan jag hörde han men sitter just nu och lyssnar på hans nya låtar, dessutom har jag också upplevt Michael Jackssons "nya" låt, och också kommit fam till att gubben i lådan faktiskt är riktigt bra!
Det var helt okej att komma tillbaka till skolan idag, och rätt motiverande att det inte är så långt kvar till jullovet. Dagens träning bestod av 3x200m, 4x150m och 200 enbenshopp. Börjar bli sugen på att tävla igen, vill springa snabbt snabbt snabbt

 


/ Anna
/ Anna

back on the island

Har åkt tillbaka till lidingö idag igen. Lovet har gått snabbt men har varit otroligt bra. Känns bra att vara tillbaka här igen, samtidigt som jag också skulle vilja ha lov ett tag till. Har nyss rensat mitt handfat, som det tidigare varit stopp i, inte allt för roligt men de funkade. Imorgon väntar skola, kul? nja.


/ ANna


ett helt superbra liv

Jag har höstlov och det är underbart! Mitt lov har bestått av att umgås med mina kära vänner här hemma. Har hitills haft en sjukt bra vecka. Har varit på ullared, i örebro, sovit hos therese, tränat med gruppen, träffat andra kompisar och sist men inte minst varit med Lisa.

Idag har vi ätit kina-mat, tränat, ÅKT I EN BILTVÄTT och ja, de var väl typ det. Vilken underbar vän! ♥♥♥♥ Trodde aldrig jag skulle klara av att vara borta från dig, men det funkar och jag älskar att det gör det, och man ser så sjukt mycket fram emot att träffa dig! Inte utan dig..


/ Anna

3/11

godmorgon!
är helt slut verkligen, dagen igår började med att jag och sandra åkte in till stan och mötte amanda. Gick runt och kollade i affärer innan vi satte oss på donken och fikade. Åkte sedan hem till Amanda, där vi gjorde oss iordning, inför natten på uno. väl där efter att ha stått i kö i 2781781 år, kommer JAG inte in, för att securitasvakten påstår att jag har fakeat mitt skolleg (?!) menja iaf, kul att vi tre stod där och käfta emot en securitasvakt, haha ah iaf, eftersom att jag har världens bästa pappa så fick han komma in med mitt pass, så vi halv 9 var vi inne, och vi kom ut halv6 imorse, och det hände så mycket sjukt därinne, och det var verkligen den roligaste kvällen/natten på väldigt länge.
Idag har jag en såndär känslodag, jag överväldigas av känslor och vill bara skriva en bok på tusen sidor om hur underbara vänner jag har, otroligt!
Nej nu ska jag höra med amanda om vart vi tar vägen ikväll, här vilar man inte upp sig på lov inte !
/Emma

Dagens låt!