Resväskan är packad!!!

  • Att packa
  • Att städa
  • Att cykla

..tre saker jag verkligen inte alls tycker så mycket om, men som jag dock varit tvungen till att göra idag. Har hälsat på Linnea och sen Lisa, och snart ska jag cykla mot bussen och hämta Emma, imorgon åker vi!


/ Anna


oscar

jag älskar dig mest i världen (L)


Hemklickat från H&M





/ Anna

night @ Westhers place

Natten tillbringades som jag sa hos Therese och Maria. Inga som helst fel med det. Vi sov i deras garage och vaknade upp någon gång vid 11-tiden. Har tittat på film, bakat kladdkaka, pratat, gjort mat mm. Dessutom har jag också hunnit med att träna.  Redan sjukt taggad för nästa tävling som är om sisådär 2 veckor! Me like


/ Anna


en onsdag som denna

Idag har jag bakat supergoda brownies med Matilda. 5/5 på dom nästan, eller ja kanske en stark fyra. Efter det åkte jag och tränade, (som vanligt då typ). Snart åker min tvåhjuliga moped mot Therese, där natten ska tillbringas.

dagens + Bara 4 dagar kvar, sen drar jag och Emma mot Ängelholm och Skåne. Jag har fasen längtat hur länge som helst, sedan kusten förra året! Efter semestrar, läger och resor med henne i sälen, branäs, saltvik, stockholm, borås, bosön, kil, katrineholm och västerås vet jag redan innan att detta kommer bli helt awesome!
dagens - Jag saknar Lisa, och förmodligen kommer vi nog kanske inte ses förens om en och en halv vecka!


saltvik 09

vår extremt fina brownie

mitt hjärta, en helt underbar vän!
/ Anna

You´re cute





/ Anna

20/7

Bra vecka i stockholm.
vad har jag gjort efter att jag kommit hem därifrån då ? varit på en massa kalas, sovit hos oscar för det mesta, sett eclipse, och igår var jag på stan med adam ida och oscar.
Idag har det varit fullt hus hela dagen, nämligen 40årskalas för pappa.
Nu inväntar jag världens bästa vän, så ska vi koka oss en massa kaffa och dygna med en massa bra filmer, kan knappast bli bättre. (L)
Imorgon ska jag tillbringa natten med ida thorin, sen blire rix fm festivalen med massa folk på torsdag.
& på Lördag åker jag till anna, för att åka vidare till ängelholm på söndag.
hejdå.

gammal bild. Men bäst ärdu iallafall.

O M G

Jag bloggar aldrig längre typ, pallar liksom inte. Solen steker, jag umgås med vänner, tränar och gör så mycket andra mycket roliga saker! Om en månad har jag flyttat, bor i en egen lägenhet och lever förmodligen ett helt  annorlunda liv än nu. Idag har jag varit och handlat en massa inför i höst, nämligen:
6 gafflar, 6 knivar, 6 skedar, 6 små skedar, 2diskborstar, decilitermått, 16 galjor, toa-borste, bestickhållare, papperskorg, osthyvel, kapsylöppnare, sax, krokar, skalare, visp, pastaslev, 2 stekspadar, grytunderlägg, slev, durkslag, smörgåsgrill, sån där sak men har över maten i mikron, gardiner, skålar och en bikini.
Mycket att handla men inga fel med det. Stockholm here I come!

/ Anna

9/7

Har sovit hos oscar hela veckan, utom en natt som jag sov hos min ida thorin.
Annars åker jag till Stockholm nu!
/E

Världsbäst är ni (L)



4/7

Är inte alls sugen på dethär med att blogga alltså.
I helgen har jag varit i Göteborg och tävlat iallafall, även hunnit med många mysiga fikastunder och rasturangbesök, och skämt ut mig med världens bästa i alla hissar och trappor. och förväxlat väska med en annan tjej, så den fick vi hämta tillbaka i säffle tidigare idag.
Annars har jag varit på ettårskalas, kom hem för en liten stund sedan.
& nu flyttar jag in hos oscar, iallafall tills på Fredag då stockholm väntar på mig
men nu återgår jag väl till min ''bloggpaus''
/E



RSS 2.0