We live in a beatiful world

Denna dag har jag inte tränat, vilket är ganska ovanligt, dock har jag varit på vallen och suttit och gjort matteläxan(!). Måste säga att jag tycker om matte men idag gjorde vi det mest ovärda vi gjort - primtal.

Har också varit hos Tova och Sara, sen har jag storhandlat idag, köpt ämnesblock, pennor, stift, almenacka och sen har jag "storhandlat" så min kyl e fylld. Hittade något mycket bra idag, en mjölk med lång hållbarhet, ända tills december vilket är kanon, då jag inte dricker mjölk. 

Nu blire naturkunskapsplugg, superkul...



/ Anna


29/8

Bra kväll med tjejerna igår, drog till forshaga rätt sent och då mötte jag johan. Checkade läget i parken, sen mötte jag oscar och det slutade med att jag gick med han hem och sov där.
Imorse orkade jag inte gå hem, så jag gick till jessica istället. Tvingade hennes pappa att köpa b&j, och choklad. Tog en promenad i SPÖREGNET, Kokade kaffe, kolla film och satt och pratade om precis allt i flera timmar. Nu sitter jag här med hårinpackning och ansiktsmask. Det är såhär alla söndagar borde vara.
Känner mig nästan redo för en ny skolvecka, eller juste ....
/E

helg

Är kvar i Stockholm denna helg, men nästa helg ska jag bege mig mot Karlskoga igen, något jag ser fram emot! Igår gjordes en heldag med Tova, som också stannade kvar här. Vi var på stan och shoppade lite, jag köpte ett par jeans 100kr, en blå cardigan, ett par tights och en mascara. Idag har jag inte direkt några planer. Mår inte jättebra så ska försöka vila mycket och ikväll ska jag i alla fall se på bröllopsfotografen!




/ Anna


28/8

Nu har en vecka av gymnasiet redan gått, klassen och lärarna verkar görbra ! (y)
Men herregud vad skolan tar på krafterna, är så gott som sjuk också. Men jag har att tvingat iväg migsjälv till skolan iallafall.
Ikväll blir det tjejkväll med en tjej i min nya klass, och hennes tre kompisar.
Får se vad som hittas på senare, kanske checkar läget i parken eftersom att snowstorm kommer dit, men vi får se. Nu ska jag käka, och göra mig iordning innan jag tar bussen till Deje.
pusss
/E

Har även glömt att berätta att jag hunnit med att slinga håret, så nu får jag vänta ett litet tag innan jag gör det ännu ljusare (Y)


She makes my day

..och biff är hon också!

/ Anna


it´s my place

Min hals spricker, gör ont att jag varken kan äta, träna eller prata. Känns som jag kommit i en bra klass och att detta ska fungera i 3år. Har nog redan pratat med 2/3 av klassen and I like them! Ska ha de bästa tre åren hitills i mitt liv! Inte så roligt att laga mat, diska och allt annat men det funkar och känns som det tillslut kommer bli en vana. I höst vinter sen äter jag på bosön vilket innebär att jag slipper laga mat! Härligt!  Här kommer några bilder på min lägenhet:









/ Anna


Lidingö

Har fått en bra klass här på ön. Åtminstånde helt okej, det är ju svårt att slå den förra. Jag längtar inte hem så mycket men jag längtar efter vissa människor där hemma. Idag fick vi vår första läxa i skolan vilket var jobbigt!

Just nu sitter jag i min lägenhet och tittar på den lyxiga havsutsikt jag har över värtahamnen samtigt som jag sitter och kollar på fångarna på fortet. Har riktigt ont i halsen så har därför inte tränat idag. Dessutom har jag åkt buss tre gånger!




/ Anna

Extremt tungt utan dig

Jag saknar dig och inser bara mer och mer för varje dag som går, hur mycket du betyder för mig! Har alltid tagit det som en självklarhet att ha dig vid min sida, men när jag inte har det är det tungt.
Världens bästa bästa Lisa Schadewitz
/ Anna


första skoldagen

Idag gjorde jag första skoldagen, som gick superbra. Verkar ha hamnat i en bra klass. Idag spelade vi bowling. Jag är faktiskt lite sugen på att komma igång med plugget känner jag också! Dessutom har jag hunnit med att träna för första gången på FIG. Var första gången jag sprang sedan förra söndagen då jag skadade mig lite. Men idag gick det bra!

Dessutom har jag hunnit med att cykla fel på Lidingö. Inte så rockigt kan jag lova men efter ungefär 40 minuter var jag hemma efter träningen...


/ Anna


22/8

haha jävlar vilken kväll igår, roligaste på länge !
Rösten finns inte riktigt där idag känner jag.
Nu den sista veckan av lovet har jag spenderat två nätter med ida, hängt på stan alldeles för mycket och är nu typ tvåtusen kronor fattigare (tur att man fyller år snart), myst med ida och anton. haft kräftskiva, och lite sånt. Idag ska jag tillbringa hela dagen med silje !
& imorgon börjar det, nej nu blev jag så nervös att jag inte kan sitta still igen ..
puss 
/E


och killen på denhär bilden är dubbelt så söt som jamie i one tree hill, hur nu det är möjligt ?

jag har flyttat

Var extremt tungt att åka ifrån alla underbara kompisar men nu sitter jag här i lägenheten och har det riktigt mysigt. Känns redan som jag trivs här inne!

/ Anna


mot en ny stad, något rikare än karlskoga


åhhhhhhhhhhhhhhhh

SM gick helt okej. Slutade 9a på 100m och 6a på häckloppet. Efter försöket skadade jag mitt knä på något sätt men sprang ändå en final som gick värdelöst. Persade i försöket också. Nu kan jag inte sträcka ut knät och med andra ord gå. Kryckorna är redan framplockade ohyes! Gör otroligt ont men jag överlever. 

Dock inser jag redan efter EN DAG att jag vill träna, jag vill göra det nu. ååååååååhhhhhhhhhhhhhh
Men nu ska jag faktiskt bli hel har jag tänkt mig..
Flyttar till stockholm på lördag eller söndag, jag inser redan nu hur mycket ja kommer sakna Karlskoga. 

Dessutom har jag blivit stucken av två getingar på TVÅ DAGAR FY FAN JAG HATAR GETINGAR!

tråkigt inlägg tråkig dag i hate it! Inte fan e jag lycklig



/ Anna
 


jag har världens bästa vänner

I will miss you. It´s hard for me to know, that it is almost  time to say goodbye..
/ Anna

DN galan youth

Har verkligen haft en kanon helg i Stockholm. Är fruktansvärt nöjd med tävlingen även fast jag känner att det finns jäkla mycket mer att ta. SM i kil nästa helg och det är då allt ska vara perfekt. E SÅ JÄVLA TAGGAD! Kom 5:a på 100m häck där hela sverige eliten i min ålder deltog och 3a på 100m, dock inte lika bra motstånd men är ändå sjukt nöjd Har även vart uppe till lägenheten och flyttat in en massa saker. Känns spännande. Måste säga att det var en speciell känsla att kliva igenom dörren till sin alldeles egna lägenghet!





/ Anna


mot stockholm

Håller på att packa det sista för imorgon. Ska till stockholm med mamma och pappa, där tävlande i DN-galan youth, inflyttning av saker och massa shopping väntar . Ser fram emot en enormt trevlig helg och är riktigt taggad på tävlingen!

bilder från tidigare år:


/ Anna


Jag kommer aldrig glömma

Har som sagt kommit hem från skåne i söndags. Var verkligen en helt underbar resa. Helt klart ett minne för livet.  Vi har bland annat gett pantburkar till en pantburkletare, Emma har gått i sjunklera och måste också säga att båda vi två verkligen ÄLSKAR minigolf, eller just det.



/ Anna

2/7

Kom hem igår efter en helt sjuk vecka, finns inte ord som kan beskriva hur kul vi gör allting !
Min pojk kom hit direkt när jag kom hem och sov här inatt också, aldrig fel det inte.
Imorgon ska jag träffa min lilla babe, isabelle ! Var verkligen en evighet sen sist, och efter det blir det resultattävling.
På Onsdag ska jag träffa pepparkakan Ida.
På Torsdag ska jag ta igen allt med jessica, på fredag ska jag tälta med oscar och i helgen ska jag och johan dygna för andra gången i mitt liv.
Det jag vill komma fram till är att jag inte kommer att blogga alls förens skolan börjar (vilket är om exakt 3 veckor, PANIK) för att jag tänker njuta järnet nu av det sista som är kvar!

Min högra hand, min andra halva, min bästa vän !




jag ÄLSKAR dig mitt hjärta!