31/10

I Fredags bjöd oscar mig på bio, såg paranomal activity 2, värsta film jag någonsin sett SE DEN INTE ! jag va mörkrädd igår morse klockan halv elva .. !
Igår åkte jag och sandra till amanda, efter att ha blivit utskämd på bussen av massa fyllekillar, herre ..
vi mötte shewas också, satt och pratade innan vi gick och hyrde film (Skräck envisades dom självklart med, ingen kunde ta hänsyn till mig inte) , och köpte feta godispåsar, sen åkte vi vidare till herrhagen och satt där med massa folk och myste hela kvällen, med sanning och konka och allt vare va. Skräckisen satte vi på 4 inatt.
sov till halv ett idag, mamma kom och hämtade mig och nu kom jag nyss hem typ. Inväntar johan, vi ska se den tredje skräckfilmen för denhär helgen, och käka bj. kan inte bli bättre, är så sleeeten !
sover hos oscar inatt också.
/E


fina bilder som knäpptes halv fem på morgonen ..

livet leker

Efter skakande besked så är jag back on track, och det är tack vare alla goa människor jag haft omkring mig!


känns verkligen som att jag känt er i hela mitt liv godingar ! (L)

Var hemma från skolan i måndags, igår träffade jag min saknade chey jessica, och idag har jag bara pluggat - redovisning och matteprov imorgon.
I helgen ska oscar bjuda mig på bio, paranomal activity, HEHE ! usch, kommer inte kunna sova på flera månader.
På Lördag tänker jag inte ens säga vad jag ska göra, jag och mina brudar ska sätta sprätt på våra planer, haha hemlis! & sen väntar ett helt lov och jag tänker ha så sjukt kul, underbart! 

just nu, HAPPYFACE för strax åker jag iväg och dansar !  


.

Tänk att varje sekund är en fara, en fara för oss.
Allt som är bra kan plötsligt förvandlas till en jävla mardöm.
Några få ord kan göra så stor skillnad, och få hela världen ur balans.

Måste bara säga tack till alla människor som bryr sig, ni är så goa!

23/10

Inväntar mina b-rudar, blir pizza och spakväll ända inpå natten !


 MONGOKLASSEN ! (L)(L)(L)

10/10

Ingen ovanlighet att mina helger aldrig blir som planerade men ja, i fredags mötte jag upp johan när jag kom hem från skolan, åkte till ica och köpte grejer till våra snickerskakor, sen cykla vi upp till hans mormor och morfar där huset stod tomt, så där var vi hela kvällen bakade, och kollade på filmen prinsessa. haha sämsta filmen nånsin iallafall! Sen fick jag för mig att jag skulle åka hem till oscar och sova där, så det gjorde jag.
Vi vaknade typ runt tiotiden, satt och myste framför the hills med en varsin kopp kaffe tills han skulle åka och döma, när jag kom hem så ringde erik och fråga om jag ville hänga med på hockey, färjestad - djurgården. Så efter många om och men, satt jag och be på en hockeybuss. mötte joel och erik, kollade matchen och fick höra och se en jäkla massa kul, från avgasdynga till stora män som satt och stortjöt.
Tog en promenad in till stan efter det, och pratade lite innan jag och be tog bussen hem.
Blev en lugn kväll hemma efter det, med film och fotbad, och det var väl tur det för idag är min hals sjuk, eller hela jag är rätt sjuk. 
/E

jag har verkligen bara EN smilgrop ........



7/10

Gjorde mitt första prov idag, sjukt nervös ! Hoppas att det gick vägen iallafall :)
Kladdkakan står i ugnen, och tortellinin ska jag strax börja med, Robin kommer hit och myser ikväll eftersom att han är hemma och hälsar på denhär helgen!
Imorgon äre Fredag och då ska jag umgås med jjohan, och på Lördag ska jag va med mina brudar, hänger väl mest i stan tänker jag, fotbollscup där hela helgen, sen får vi se vad vi hittar på :)
/E

.

När det inte går att sätta ord på känslor.

underbart besök

Mamma är på besök. Känns hur bra som helst. Ikväll ska vi gå på bio, den nya filmen hämnden med Mikael Persbrandt.  Ska bli mysigt. Dessutom kom hon med en inflyttningspresent. En parfym från make up store, världens bästa mamma!


/ Anna

JAG ÄR KÄR!!!!!

Snälla säg att jag hittar dessa på stan imorgon!


/ Anna


Morgon-kompis

Vakna med the voice på TV5 gör min morgon, det måste jag påstå. Riktigt riktigt bra!

/ Anna

RSS 2.0