I'm so excited

Blir sista inlägget jag skriver innan jag drar iväg till andra sidan jordklotet !!! (kan knappt sitta still när jag tänker på det) För helgen blir fylld med lite allt möjligt, men framför allt ska jag tillbringa den med mina underbara vänner, plus att jag ska ''modella'' för någon brochyr på mammas jobb på Måndag så finns helt enkelt ingen mer tid.
Ha det bra, för det ska jag!
/E

Världens absolut bästa vän, och pojkvän !

Alla <3 dag

Fredagen spenderade jag med Johan som vanligt, och Lördagen med gamla åttan gänget, sov även hos Oscar.
Igår var jag ute, hoppade från garagetaket och hade mig med Elina, innan jag åkte och köttade på boxningen!
Slutade tidigt idag, har städat och fixat lite sen dess. Nu ka jag se det missade onetreehill avsnittet, och invänta pojkvännen!

9 dagar kvar nu också, sjukt !
/E

Väcktes av detta imorse också, go !


5/2

Gick på nattinnebandyn som sagt, påväg dit köpte vi en varsin godispåse. Satt där till halv två ungefär, då gick vi till donken och hem till Amanda. Låg på köksgolvet (?) och hade damp hela natten, drack kaffe som smakade skit, åt mackor och chips, och bara prata ! Hann sova en timme innan skolan iallafall, alla tre i en 90säng.
Igår fick jag allt gjort som jag skulle göra, och nu kommer felicia och hennes mamma och hämtar mig.
Dansstudion hela dagen väntar (Y)
sover hos oscar inatt också !
/E

underbara tjejer!


3/2

Dryg vecka, fick ut hemtentan i historia i Måndags så den har jag ägnat en hel del åt, känns dock inte som att jag har kommit någonstans, inte okej. Umgåtts med johan, ida thorin och blodat ner ett golv har också hunnits med !
idag har jag och sandra betett oss som treåringar hela dagen, suttit och skrattat åt ormar på pappersbitar tillochmed, hur illa som helst! Kom hem från skolan runt 5, pratade med en tjej vid bussen som sa att det var nattinnebandy inatt. Så spontan som jag är slängde jag iväg ett sms till sandra och amanda, så nu ska vi göra oss iordning och dra iväg på det all night long. Sover hos Amanda om vi hinner sova något innan vi ska bege oss emot skolan till morgonen! gött trött jag kommer va, tur att två lektioner är inställda !
Imorgon ska jag göra två intervjuer, en med resia och en med f&f.
Städa mitt rum
plugga
titta in hos min pojkvän, som blev opererad idag
& tillbringa kvällen med sandra & amanda.
(Y)
/E

new shoes

20 dagar


RSS 2.0