mini-dator

Igår fick även jag en minidator, som typ alla andra fick för en vecka sen. Tror jag var runt halva skolan i tisdags för att jag skulle kunna få denna übervackra sak.
Datorn är i alla fall superbra och livet rullar på, jag har det bra! I övermorgon ska jag mysa med några tjejer från klassen och på lördag kommer mammsen!


/Anna


jag har tränat igen

Idag har jag sprungit för första gången på två-tre veckor. Känns så otroligt underbart att snart börja träna igen. Som väntat gick det dock sjukt tungt men det gjorde knappt ont och det är härligt! 

Nu sitter jag och äter ur min popcornpåse och ska bänka mig framför idol ikväll. Mysigt! Imorgon är vi lediga!

Chris och Linda vann första kvalet.  Foto: TV4
Gårdagens guldkorn!
/ Anna 

27/9

Helgen blev inte alls som planerad, men den va rätt trevlig ändå.
startade helgen med att springa 5km med sandra, grymma ! Sen käka jag pizza med johan, innan jag åkte till oscar på filmkväll. oscar jag adam och ogge såg valentine's day och behind the mask. Annars satt vi och spelade neger och president till typ halv 5 på natten, sen sov jag och adam kvar där. på Lördagen tog vi de lungt, åt god mat med mamma och pappa, spelade kort och wii hela kvällen.
Igår var jag så grinig så jag satt mest instängd på mitt rum, haha ! Men det har jag tagit igen idag, flum som bare den, spelat in en ny film i skolan också (y)
imorgon ska jag och oscar fira våran 22månadersdag med shopping och fika, på onsdag blir det dans, på torsdag blir det tjejkväll på stan med jessica, och på fredag ska jag umgås med mina brudar från klassen. hur bra som helst :)
puss!
/E

känns som att de é söndag

Hade mina två favorittjejer här över helgen. Har shoppat, ätit god mat och haft det allmänt trevligt. Nu har de åkt iväg och jag och Tova har precis gjort klart vårt samhällskunskaps arbete. Känns skönt och det vart riktigt bra! Har tagit hit min velourdress och fått min miniräknare, i´m ready för den sjätte veckan här på Lidignö!

ett inköp till lägenheten:


/ anna

FAILFAILFAILFAIL

Som vanligt lyckas jag med det omöjliga. När jag skulle ner och slänga reklamen förut så drar jag i hantaget till dörren och då poff lossnar typ tre skruvar och handtaget följer med min hand bort från dörren! BRA att man hade en verktygslåda från IKEA 35kr och ännu bättre att handtaget på insidan sitter lite fail. Tur att min privata mekaniker Lisa kommer på besök imorgon!

/ Anna


23/9

hej!
var hos anna förra helgen, mysigt!
& snart är det helg igen, går så sjukt snabbt ! :o
Mötte upp Erik, Lucas, och be för en fika igår också, trevligt när man inte ses ofta längre.
Idag har jag pluggat matte, engelska, och historia. Så mycket har jag aldrig pluggat på en månad ens, helt otroligt, hoppas att det sitter i nu! Nu ska jag lägga mig och göra svenskaläxan.
Imorgon ska jag käka pizza och umgås med johan, på Lördag ska jag shoppa med oscar, och på söndag ska jag och felicia kika på en streetuppvisning, hur grymt som helst!
/E




Kärlek till Anna, Oscar, mina skor, och låten!

the fantastic four

När jag sitter här ensam i min lilla etta, det är framförallt då jag saknar er allra mest. Det är tungt att inse att jag inte kommer komma hem till karlskoga på 4 veckor! Men jag ska fixa det, det ska jag verkligen göra. Jag älskar er och jag ser fram emot att träffa er igen!

/ Anna

i väntan på bättre tider

Syltburkar är inte riktigt min grej asså. För ett halvår sedan tappade jag en i golvet och idag tog det mig ca 10 minuter för att få upp burken! Har haft två riktigt, riktigt jobbiga dagar bestående av hemlängtan och mycket annat. Har i alla fall träningsledigt i drygt tre veckor nu. Sjukt härligt och forhoppningsvis ska jag komma tillbaka helt skadefri och super taggad för att träna.

Nu sitter jag och tittar på biggest loser, har nyss ätit pannkaka och ska snart göra mig i ordning för natten. Imorgon väntar fika med några tjejer från klassen!



/ Anna

hej

hemma igen efter sko sm, och förmodligen min livs sämsta tävling. Har gått värdelössssssssssst!
Imorgon ska vi ha prov på träd, och redovisning på datorkunskapen. Ah helt enkelt ja e superglad!!!
I övrigt har jag haft en bra helg och nu kommer Tova snart!
/ ANna

11/9

sov hos silje i förrgår, vi gjorde god mat innan vi satte oss i soffan framför idol med massa chips och dricka. kvällen slutade med att vi somnade till en film. På morgonen var det sjukt stressigt, och morgonen slutade med att jag stod och borstade tänderna i johans badrum, vilket missuppfattades .. haha ! Igårkväll åkte jag till rud på överasknigsfest för idasyster, hur mycket folk som helst och dans blev för hela slanten. Idag ska jag städa mitt rum, sen ska jag in till stan och bränna lite mer pengar, innan jag ska se i rymden finns inga känslor med ooscar ! :) /E


Imorgon ska jag...


Idag var min minifredag. Ska vara ledig både imorgon och på fredag. Imorgon är det kick-of med FIG:et till okänd ort och på söndag drar vi till västerås och Skol-SM. Jag trivs i skolan, och har hunnit faila ett ex antal gånger.

Idag skulle vi till idrotten och springa 3km på något konstigt ställe. Såklart hittar jag och Tova inte dit och det blev som det blev, iaf kom vi dit när alla sprungit klart men vi hann ändå springa! Dock gick det inte alls bra och inte heller träningen. Nu väntar jag på tova och vi ska göra mat!
/ Anna

<3<3

Det är tungt att veta, att någon man haft på banan bredvid, inte längre kommer vara där. Särskillt när människan är ens bästa vän, och det var just där man träffades. Även fast du inte är på banan, kommer du vara med mig där, varje gång. Ingenting tar slut här, ingenting men jag vill ändå att du ska veta hur enormt mycket du betytt för mig under alla dessa år, hur du har stöttat, gråtit och skrattat med mig. Jag vill bara säga det, jag kommer sakna dig på friidrottsbanan min allra bästabästa vän <3

Och dessutom kommer du till Stockholm 17-19/9 jag ser fram emot det!

/ Anna Birgersson


7/9

hey, vill väl mest bara tala om att jag lever haha !
har hänt rätt mycket nu, jag har lämnat tyskan för resten av mitt liv och läser nu spanska, jag har slutat med friidrotten något som varit en stor del av mig i över halva mitt liv, det känns faktiskt.
jag har dragit igång med dansen, jag har klippt av mig en massa hår och fick det tråkiga beskedet att jag kommer ha till axlarna nästa gång. BUHU ! Jag har fyllt sexton, jag har hängt på stan och gjort över med massor av pengar, och jag har bokat tågbiljett till Anna. Jag och johan har SPRUNGIT, sen har vi grinat halvt ihjäl oss till remember me. fyhelvete! & viruset har tagit över datorn, så nu har jag en annan döseg. Det är väl typ vad som hänt den senaste veckan!
Resten av veckan nu är också ganska planerad, jag ska chilla järnet på stan med sandra & amanda, jag SKA ut och springa, jag ska göra silje sällskap en natt, jag ska dansa, och träffa ida & tagga inför skolkort hehe ........
Men vi höööörs !
Livet leker.
/E

jag är glad, lycklig och glädjen sprids i hela kroppen

Imorgon ska jag hem, alltså hem, hem till Karlskoga. Nu förtiden kallar jag även min lägenhet för hem. Ska bli underbart att komma hem och träffa nära och kära, plus att jag ska tävla på söndag. Kändes otroligt bra på träningen idag så är riktigt sugen på att tävla i häck igen efter sm!


götas ungdomsspel 2 för drygt två år sedan!
/ Anna


RSS 2.0