26/12

Det enda jag och oscar har gjort idag är - Kolla massa onetreehill avsnitt, spelat guitar hero, och ätit för fyra personer var, typ.

Imorgon ska jag iallafall in till stan och shopppa med Sandra och Amanda, vi ska även planera våran göteborgresa som kommer ske någon gång efter nyår, ska bli så jäkla kul !
Kvällen kommer att spenderas med Oscar och bio !
/E



Julafton !


19/12

Johan sov här från fredag till lördag, låg som två döda sillar i soffan och kollade film efter film till långt inpå natten.
Gick upp tidigt igår, för att åka in till stan med sandra, mötte upp amanda efter en stund. Och dagen fylldes med shopping, fika, och prat om allt mellan himmel och jord. underbara tjejer verkligen!
På kvällen gick jag till oscar, kollade onetreehill as usual och grinchen, och idag har jag verkligen legat i soffan hela dagen, har inte ens orkat hålla ögonen öppna, helt sjukt!
Taggar inför de tre sista dagarna i skolan, med en spakväll!
/E

Bilder inför redovisningen imorgon !


15/12

Dagarna i skolan bara springer iväg.
En vecka kvar till jullov nu
sätter mig och pluggar matte nu inför det sista provet !
Helgen blir fylld av julfilmer, julgodis, pulka, one tree hill & mys med underbara vänner


Jag jobbar på dedär, måste lära mig att ingen någonsin kommer att vara perfekt.


jullov på fredag, ja du hörde rätt!

SÅ JÄVLA GÖTT!
är trött, vill sova, inte plugga och träffa gamla älskade vänner. Träffa alla friidrottskompisar, träffa släkt och fira jul!  Dock måste jag säga att jag haft en jättebra första termin här. Jag har lärt känna väldigt många underbara människor.  Har mitt alldeles sista prov imorgon och efter det är det inte långt kvar...


/ Anna

I'm inlove

Lätt dom tre bästa just nu !
/E








11/12

Kvällen igår var galen, jädrar va kul vi hade har inte skrattat så mycket på jag vetinte hur länge !
Det var jag, sandra, annie, elina & mathilda. såg idol, spelade sanning och konka, dansa, dampa sönder med cykelhjälmar, halka i köket, och jag vetinte allt va vi gjorde !
*
Idag ska jag va med johan, för att sedan ha one tree hill maraton med oscar all night long !
Men nu ska jag åka och jobba, och jag lovar att det är en sjukt trött och sleten tjej som gör det !
/E

Before :



After :




10/12

Igår mötte jag upp johan på stan efter att ha slutat en timme tidigare, köpte de sista julklapparna och kollade runt, och valde julklappar till migsjälv. Sen gick jag vidare och fixade håret, så då va de gjort !
Idag hade vi två inställda lektioner så det har varit en riktigt slapp dag, slutade 1,5 timme tidigare ! (y)
Nu ska jag göra mig iordning, för att sedan ta bussen till Sandra, en riktig tjejkväll väntar !
/E

chest to chest
nose to nose
palm to palm
we were always just that close.


SUGEN!

Idag är jag så jäkla sugen på att tatuera mig, får sånadär ryck ibland och då kan jag knappt sitta still. Tänk er en fin text i nacken, åh så fint det är !


Dagen igår var bra, slutade skolan halv 3. Åkte in till stan med sandra och amanda och kikade lite efter det, innan jag mötte oscar. Köpte lite julklappar, och godis. Åkte hem, eller vi åkte till min gamla skola för dom hade öppet hus och kikade lite där. Sen åkte vi hem och myste framför tven med godiset. najs!
Idag ska jag bara plugga, svenska, engelska, och spanska!
/E

On the first page of our story, the future seems so bright.
And this thing turned out so evil, I don't know why I'm still surprised.

woooohohhoohoho

Seg dag, men desto bättre kväll igår. Har dock haft en powerpoint redovisning som gick jättebra som jag är nöjd över. Imorgon väntar julklappshandling med Gustav, lunch med tjejerna och träning, med andra ord har vi studiedag U N D E R B A R T!

Måste också säga att jag upptäckte att jag vunnit ett DJ hero spel till psp3, men jag har dock ingen sådan så ska försöka sälja. Vann den i facebooks läkerol tävling, hahah känndes rätt coolt att mitt bidrag vann, när det var sjukt många som skickade in.

Säger också ett stort grattis till Andrea som fyller år idag!



/ Anna

6/12

Lördagen tillbringades med oscar, kollade skräckfilm och myste järnet.
Igår kom johan hit och fixade photoshop, så det har jag ägnat mig åt mycket, men det är verkligen hur svårt som helst, och man slår ju nästan sönder datorn när ingenting funkar som man vill.skickade även iväg bilderna till min lärare som jag legat efter med, så nu är en sak ur vägen iallafall!
Det känns som att mer tid går att skolan nu, åt att lägga ner sig det allra sista innan kurserna är avslutade och det är försent. Slutade elva idag, så jag åkte hem och pluggade lite och städade iordning på mitt rum, förstår inte hur det kan bli så stökigt på en dag .. !
Resten av veckan ska jag inhandla de sista julklapparna, och fixa håret. Bort med de slitna topparna, och utväxten, underbart! 
/E



Värdelöst

Det är verkligen så, om dagen börjar dåligt så blir resten av dagen också dålig.
Jag och Ida försov oss imorse, vi gjorde oss iordning och åt en macka på en kvart.
Väl inne i stan så får jag reda på att jag har typ 500 kr mindre än vad jag själv tycker att jag borde ha, och då blir jag snål och sur. Sen när jag ska åka hem så visar det sig att johan kollat fel buss, och att inte nästa går förens 1,5 timme senare. så då sitter jag seriöst och bölar på busstationen.
Väl hemma så tappar jag min favoritkopp i golvet, och den går i tusen bitar. FAN!
*
Igår när jag kom hem till Ida joggade vi ner till affären, sen gick vi hem och körde massa styrka innan vi lagade tacos och gjorde väääääääärldens godaste kladdkaka, jag saknar den.
vi åt de medans vi kollade idol. Resten av kvällen ägnade vi åt att göra massa parodier på fjortisar och grejer, oooom de va kul!
Får se vad som händer ikväll, tänker vända rätt på denhär dagen och göra nåt bra av den.
Antingen så tar jag mig upp till sandra, eller så åker jag till oscar det spörs!
/E

haha dedär med att se ut som fjortisar lyckades vi rätt bra med iallafall..


älskade familj

Min mamma och bror har nyss anlänt till stockholm, vilket känns bra. Vi ska alldeles strax äta god tacos samtidigt spm vi myser framför idol. Ser fram emot en helt underbar helg!

Samtidigt som det är helg går träningen framåt igen. Kändes riktigt tungt förra veckan och i början av denna, men nu känns det otroligt mycket bättre. Jag börjar bli taggad på att tävla, göra bra resultat och göra ett bra sm!



/ Anna Birgersson

2/12

Igår hade jag utvecklingssamtal för första gången, fanns inget negativt där.
Dansade sista gången för denhär terminen också, skittråkigt rent ut sagt !
*
Nu har jag pluggat lite, plockat iordning lite och bytt sängkläder.
Det jag har kvar att göra nu är fixa naglarna, packa, och plugga engelska.
Imorgon åker jag till mitt hjärta uppe i östra ämtervik och spenderar natten där. På Lördag blir det stan, och inhandla lite julklappar, för att åka vidare till Sandra med brudarna på kvällen.
& söndagen är fri !
/E

love


RSS 2.0